Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ώθηση από το παρελθόν έρχεται το Terminal Velocity: Boosted Edition (trailer)

H Ziggurat Interactive ανακοίνωσε ότι το Terminal Velocity: Boosted Edition, μια ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς combat flight simulator, θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC. Πρώτα θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση για PC, στις 14 Μαρτίου 2022 και θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες για κονσόλες, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το πότε.

Στο Terminal Velocity: Boosted Edition, οι παίκτες θα βρεθούν στο πιλοτήριο ενός fighter ship και θα πρέπει να διασχίσουν εννέα πλανήτες γεμάτους εχθρούς, σε όλο το μήκος του γαλαξία. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο μακρινό μέλλον, σε μια εποχή που η Γη βρίσκεται υπό πολιορκία από αρμάδες που προέρχονται από γειτονικά αστρικά συστήματα. Ως κορυφαίος πιλότος της Ares Squadron, θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε το πιο γρήγορο και επικίνδυνο αεροσκάφος που δημιουργήθηκε ποτέ. Μόνο ένας πραγματικός ήρωας θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*