Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με "παραισθήσεις" θα αντιμετωπίζονται οι cheaters του Call of Duty

*
Νέο βήμα από την ομάδα ανάπτυξης του Call of Duty εναντίον των cheaters. Πλέον όσοι εντοπίζονται να χρησιμοποιούν πλάγια μέσα για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών, θα έρχονται αντιμέτωποι με αντιπάλους που ουσιαστικά δεν υπάρχουν, αφήνοντας του υπόλοιπους να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα ακόμα Mitigation, όπως τα αποκαλεί η Team Ricochet.

Με την υιοθετηση των Mitigations αντί για το ban στους cheaters, Team Ricochet μπορεί να τον αναλύσει και να αποκτήσει δεδομένα σχετικά με το cheating software που χρησιμοποιεί, το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει στην ομάδα να εντοπίζει καλύτερα και να αποκλείει όσους χρησιμοποιούν παρόμοια μέσα στο μέλλον.


Το πιο πρόσφατο Mitigation, το οποίο ονομάζεται απλώς «ψευδαίσθηση», τοποθετεί χαρακτήρες δόλωμα στο παιχνίδι που μόνο οι cheaters μπορούν να δουν.

Σύμφωνα με την Team Ricochet, αυτά τα δόλώματα "δεν μπορούν να ανιχνευθούν από τους "νόμιμους" παίκτες και δεν μπορούν να επηρεάσουν τον στόχο, την εξέλιξη, τα στατιστικά του τέλους του αγώνα ή τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού, αλλά χρησιμεύουν στον αποπροσανατολισμό των cheaters με διάφορους τρόπους".

Φαίνονται, κινούνται και ενεργούν σαν πραγματικός παίκτης και μεταφέρουν τις ίδιες πληροφορίες που θα μετέφερε ένας πραγματικός παίκτης στο cheating software, κάνοντάς τους να φαίνονται νόμιμοι.

Το παιχνίδι θα τοποθετήσει αυτές τις παραισθήσεις κοντά σε έναν ύποπτο παίκτη και αν αυτός αλληλεπιδράσει μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο θα "αυτοπροσδιοριστεί ως cheater".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*