Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με προβλήματα ξεκίνησε η παρουσία επίσημων game emulators για iPhones στο App Store

*
Μετά τη σχετική απόφαση εκ μέρους της Apple, ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι πρώτοι emulators για συσκευές iPhone. Όπως σημειώνει δημοσίευμα του The Verge, ένας από αυτούς είναι ο iGBA για παιχνίδια του Game Boy Advance. Όμως το πρόβλημα είναο ότι, κατά πως φαίνεταιμ δεν αποτελεί δουλειά του Mattia La Spina, που αναφέρεται ως ο δημιουργ'ος του. Σύμφωνα με τον developer και δημιουργό του AltStore, Riley Testut πρόκειται για μια έκδοση του GBA4iOS, του προκατόχου του επίσης δικού του, Delta ο οποίος αναπτύχθηκε για το iOS σχεδόν μια δεκαετία πριν και πρόσφατ επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή το Vision Pro. Ο πηγαίος κώδικάς του έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

 
Post by @rileytestut
View on Threads


Ο Testut δημοσίευσε αρχικά τον emulator ως ένα open-source project στο GitHub, όπως αναγκάστηκε να το αποσύρει έπειτα από νομική προειδοποίηση που έστειλε η Nintendo στο GitHub. Τώρα, μπορείτε να τον βρείτε στο Bitbucket. Ένα ακόμα πρόβλημα, είναι ότι με βάση την περιγραφή του iGBA στο App Store, συγκεντρώνει δεδομεένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν τους χρήστες.

Μιλώντας στο The Verge, ο Testut αποκάλυψε ότι συνεργάζεται εδώ και κάτι παραπάνω από έναν μήνα με την Apple, πορκειμένου να κυκλοφορήσει το AltStore ως έναλλακτικό app marketplace, όμως είναι απογοητευμένος που διαπίστωσε ότι έδωσαν έγκριση σε ένα κακό αντίγραφο της κυρίότερης εφαρμογής του, του Delta. Πάντως συνεχίζει να έχεισ τα σχέδιά του να λανσάρει το συντομότερο δυνατό το Delta και θα ενημερώσει εκ νέου της επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα, ένας ακόμα emulator είναι ο Emu64 XL για τον Commodore 64. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*