Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με συντριπτική πλειοψηφία οι μέτοχοι της Activision Blizzard ενέκριναν την εξαγορά από τη Microsoft

*
Οι μέτοχοι της Activision Blizzard ψήφισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, υπέρ της εξαγοράς από τη Microsoft. Μάλιστα το ποσοστό των θετικών ψήφων καλύπτει κάτι παραπάνω από το 98% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

"Η σημερινή, συντριπτικά υπέρ της εξαγοράς, ψηφοφορία των μετόχων, επιβεβαιώνει την κοινή μας πεποίθηση ότι, σε συνεργασία με τη Microsoft, θα είμαστε σε ακόμη καλύτερη θέση να προσφέρουμε αξιόλογα προϊόντα στους παίκτες, ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες στους υπαλλήλους μας και να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στο να γίνουμε υπόδειγμα ενός φιλόξενου, γεμάτου σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς χώρου εργασίας", δήλωσε ο CEO της Activiion Blizzard, Bobby Kotick.


Βεβαίως, η παραπάνω εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η συμφωνία θα προχωρήσει, μιας και θα πρέπει να πάρει την έγκριση και της κρατικής επιτροπής εμπορίου των Η.Π.Α.

Πάντως, όπως μεταδίδει το Bloomberg η αξία της μετοχής της Activision Blizzard βρίσκεται σε ποσοστό 25% κάτω απο τα $95 που είναι η προτεινόμενη τιμή αγοράς από τη Microsoft, κάτι που σημαίνει ότι οι μέτοχοι πιθανολογούν ότι η εξαγορά ίσως δεν προχωρήσει.

Λέγεται ότι η προσήλωση του προέδρου Biden στην καταπολέμηση των μονοπωλιακών πρακτικών, πιθανό να επιφέρει επιπλέον, αυστηρούς ελέγχους για τη συμφωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*