Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με θέμα τον Καναδά το World Update 11 του Microsoft Flight Simulator (trailer)

*
Το World Update 11 είναι διαθέσιμο για τους παίκτες του Microsoft Flight Simulator.

Επικεντρώνεται στον Καναδά και σάς παρέχει τα μέσα για να απολαύσετε την αστική αρχιτεκτονική της χώρας, τις βόρειες ακτές, την τούνδρα, τους παγετώνες και τα μαγευτικά βουνά.


Για τη δημιουργία του update, η ομάδα ανάπτυξης επεξεργάστηκε μια μεγάλη ποσότητα από πρόσφατα γεωχωρικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών υψομετρικών μοντέλων, δορυφορικών εικόνων και αεροφωτογραφιών.

Το αποτέλεσμα είναι η προσθήκη στο παιχνίδι 12 αστικών περιοχών, όλες με τα πιο πρόσφατα δεδομένα φωτογραμομμετρίας και 87 σημείων ενδιαφέροντος. Ένα από τα σημεία είναι Prince of Wales που βρίσκεται στη λίμνη Upper Waterton στην Alberta.

Αυτή η περιοχή είναι μέρος του εθνικού πάρκου Waterton Lake του Καναδά, το οποίο συνδέεται με το εθνικό πάρκο Glacier της Montana των ΗΠΑ, σχηματίζοντας έτσι το Διεθνές Πάρκο Ειρήνης.

Με το World Update 11, προστίθενται πέντε νέα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του περιφερειακού αεροδρομίου Castlegar/ West Kootenay της Βρετανικής Κολομβίας (CYCG), του διεθνούς αεροδρομίου Victoria και του Vancouver.

Θα υπάρχουν εννέα διαθέσιμες αποστολές και τρεις θα είναι τα Bush Trips στο Vancouver Island, στο Newfoundland και στα Canadian Rockies. Περιλαμβάνονται τρεις δοκιμασίες προσγείωσης στο Castlegar, το Barkerville και το Calgary και τρεις πτήσεις αναψυχής που σας μεταφέρουν στο Vancouver, το Montreal και το Toronto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Asobo Studio

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*