Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με θετικό μάτι βλέπει ο CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Ο CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson θεωρεί ότι η αξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft είναι κάτι υπέροχο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC, ο Wilson ρωτήθηκε αν υποστηίζει τη συμφωνία και αν η EA θεωρεί τον ευατό της ως στόχο προς εξαγορά. Ο Wilson απάντησε ότι εγκρίνει τη συμφωνία, επειδή θεωρεί ότι θα βοηθούσε στην ανάπτυξη μιας βιομηχανίας από την οποία η EA πρόκειται να έχει κέρδη κερδίσει. Πάντως, τον περασμένο Μάιο ο Wilson δήλωνε αδιάφορος αναφορικά με το αν θα προχωρούσε το deal ή όχι.

"Αισθανόμαστε πολύ καλά με τις εξελίξεις στη βιομηχανία. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διάβασα ένα άρθρο που προέβλεπε ότι ο κλάδος θα ξεπεράσει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μέχρι το 2030 και θα φτάσει τους σχεδόν 4 δισεκατομμύρια παίκτες".


"Λοιπόν, αναλογιστείτε εμάς, το απίστευτο ταλέντο που έχουμε, τα παγκόσμιας κλάσης IP που έχουμε, την τεχνολογία που έχουμε και μια κοινότητα 700 εκατομμυρίων παικτών – σε καλό δρόμο για 1 δισεκατομμύριο ή περισσότερους. Πιστεύουμε ότι έχουμε πολύ καλή θέση και θα επωφεληθούμε δυσανάλογα από αυτό το μέλλον".

"Πιστεύω ότι η Microsoft με την Activision είναι κάτι σπουδαίο. Σημαίνει ότι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο θα συνεχίσει να επενδύει στον κλάδο μας, για να μας βοηθήσει να τον αναπτύξουμε με την πάροδο του χρόνου", είπε ο Wilson, που δεν απάντησε στο αν θεωρεί ότι η EA αποτελεί στόχο εξαγοράς.

"Καθώς σκεφτόμαστε τη θέση μας, ως ανεξάρτητος developer και εκδότης του κορυφαίου περιεχομένου διαδραστικής ψυχαγωγίας στον κόσμο, αισθανόμαστε πολύ καλά για τις ευκαιρίες που μας δίνονται".

"Και στο βαθμό που υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούμε να διερρευνήσουμε, φυσικά και θα τις εξετάσουμε και ίσως προσθέσουμε νέα IP ή νέες ομάδες ή νέα τεχνολογία ή να αυξήσουμε τον αριθμό των ανθρώπων στο δίκτυό μας και να αυξήσουμε την αφοσίωσή τους σε αυτό", πρόσθεσε ο CEO της EA. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*