Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλες οι ομοιότητες ανάμεσα στο Clockwork Revolution της InXile Entertainment και στο BioShock Infinite

*
Ο παραγωγός των trailers του BioShock Infinite παρατήρησε την ομοιότητα που έχουν με το Clockwork Revolution, το steampunk RPG της InXile Entertainment που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Xbox Games Showcase. Έτσι λοιπόν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες, προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του.

"Δεν έχω δει ποτέ ένα παιχνίδι να μοιάζει με ένα άλλο τόσο πολύ όσο το Clockwork Revolution με το Bioshock Infinite. Θέλω να πω, το επίπεδο δανεισμού φτάνει στα όρια της εκμετάλλευσης του IP".


"Παρακολουθώντας το trailer του Clockwork Revolution αισθάνθηκα ένα flashback, οπότε έκανα συγκρίσεις για να δω αν είμαι τρελός. Δίπλα δίπλα, η σύγκριση είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη".



"Οποιεσδήποτε ομοιότητες δεν είναι ηθελημένες", δήλωσε εκπρόσωπος του Xbox στο Eurogamer. "Οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως τον δικό τους κύριο χαρακτήρα στο παιχνίδι".

Βεβαίως, δεν είναι μόνο ο χαρακτήρας. Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*