Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στη Nintendo η μετάβαση στην επόμενη κονσόλα

*
Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa δηλώνει ότι η μετάβαση από το Nintendo Switch στο επόμενο hardware, είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που απασχολούν την εταιρεία. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή μια σχέση με μια βάση χρηστών που αποτελείται από περισσότερα από 100 εκ. άτομα. Ο Furukawa αναφέρει ότι αυτό θα γίνει κατά ένα μέρος μέσω των Nintendo Accounts αλλά και της χρήσης των IPs της εταιρείας εκτός gaming.

"Έχουμε ήδη ανακοινώσει ένα μέρος από το software που θα κυκλοφορήσουμε ως την επόμενη άνοιξη. Σε αντίθεση με το παρελθόν συνεχίζουμε να έχουμε μία ποικιλία παιχνιδιών προς λανσάρισμα, ακόμα και πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας. Αυτό έγινε λόγω του ομαλού λανσαρίσματος του Nintendo Switch, που μας επέτρεψε να επικεντρώσουμε τους διαθέσιμους πόρους για την ανάπτυξη σε μία μόνο πλατφόρμα".


"Πάντως το ερώτημα αν θα μπορέσουμε να έχουμε μια ομαλή μεταφορά από το Nintendo Switch στο επόμενης γενιάς hardware είναι κάτι που μας απασχολεί. Με βάση την εμπειρία μας από το Wii, το Nintendo DS και άλλο hardware, είναι ξεκάθαρο ότι ένα από τα βασικά εμπόδια είναι το πως θα υπάρξει μια εύκολη μετάβαση από το ένα hardware στο επόμενο".

"Για να μειωθεί το ρίσκο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Θα συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε νέο software για το Nintendo Switch και παράλληλα θα προσφέρουμε υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τα Nintendo Accounts και άλλο IP πέρα από το gaming".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*