Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη άνοδος σε επισκεψιμότητα για την GamesCom 2023

*
Η GamesCom 2023 σημείωσε περίπου 320.000 επισκέπτες από πάνω από 100 διαφορετικές χώρες, σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης. Η αντίστοιχη έκθεση του 2022, σημείωσε περίπου 265.000 επισκέπτες. Στην Κολωνία, παρευρέθηκαν 1227 εκθέτες από 63 χώρες, το 76% των οποίων ήταν από το εξωτερικό. Οι εμπορικοί επισκέπτες ήταν 31.000, το 50% των οποίων ήταν από το εξωτερικό, κάτι το οποίο συμφωνεί και με τα νούμερα του 2022. Στην ψηφιακή πλευρά, η GamesCom 2023 σημείωσε περίπου 180 εκατομμύρια προβολές, συμπεριλαμβανομένων των 20 εκατομμύρια προβολών του Opening Night Live του Geoff Keighley. O Gerald Böse, CEO της Koelnmesse δήλωσε πως μετά απο αυτά τα νούμερα, η GamesCom είναι το μεγαλύτερο gaming event του κόσμου. Για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης, παρευρέθηκαν και εταιρείες όπως η NetEase, κάτι το οποίο φανερώνει την σημαντικότητα και την έλξη της Κολωνίας σαν τοποθεσία, σύμφωνα με τα λόγια του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*