Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη δυσαρέσκεια από τους χρήστες του Steam για την κατάσταση του Star Wars Battlefront Classic Collection

*
Οι χρήστες του Steam κατακεραύνωσαν το Star Wars Battlefront Classic Collection με αρνητικά reviews, κυρίως λόγω των bugs, των crashes και των σημαντικών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι servers. Η κριτική είναι επίσης έντονη τόσο με αναρτήσης στο X, όσο και στο Reddit, πέρα από τη σελίδα του παιχνιδιού στου Steam. Μέχρι τώρα, μόνο το 20% των παικτών έχουν να πούνε κάτι θετικό.

Σύμφωνα με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι, ορισμένα modes είχαν μόνο τρεις servers για να φιλοξενηθεί ολόκληρη την κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι από τα πάνω από 20.000 άτομα που προσπαθούσαν να παίξουν τη νύχτα του λανσαρίματος, μόνο 192 μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες από τις λειτουργίες του παιχνιδιού.


Ενώ φέρεται να έχουν προστεθεί περισσότεροι servers το χρονιοκό διάστημα που έχει μεσολαβήσεις από την κυκλοφορία, οι παίκτες αναφέρουν επαναλαμβανόμενα bugs, stuttering και σε κάποιες περιπτώσεις όπλα που δεν έκαναν καθόλου ζημιά στους άλλους παίκτες.

Οι παίκτες αναφέρουν επίσης ότι σε μεγάλο αριθμό matchers, το stutternig γίνεται τόσο έντονο που το shooting καθίσταται αδύνατο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*