Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη πτώση για τη μετοχή της Sony μετά τις ανακοινώσεις για την προοπτική του PS5

*
Οι μετοχές της Sony σημείωσαν τη μεγαλύτερη πτώση τους από τον Φεβρουάριο του 2022, μετά τη δήλωση της εταιρείας ότι στο εξής αναμένει σταδιακή μείωση των πωλήσεων του PS5. Σύμφωνα με το Bloomberg, οι μετοχές της Sony έκλεισαν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 με αρνητικό πρόσημο 6,5%, ενώ κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης είχαν βρεθεί ακόμα και στο 8,4%. Αυτό έρχεται μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για τα αποτελέσματα του πρόσφατου οικονομικού της τριμήνου και τη μείωση της πρόβλεψης για τον αριθμό των κονσολών νέας γενιάς που θα έχουν πουληθεί ως τις 31 Μαρτίου. Η αρχική πρόβλεψη για 25 εκ. συστήματα ήταν πολύ αισιόδοξη.

"Αν η πλατφόρμα έχει ήδη φτάσει στην κορύφωση της ανάπτυξής της, τότε οι προοπτικές θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ζοφερές από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας για τον κλάδο των video games της", δήλωσε ο στρατηγικός αναλυτής της Asymmetric Advisors, Amir Anvarzadeh. "Υποψιαζόμαστε εδώ και καιρό ότι η Microsoft και η συνδρομητική της υπηρεσία που ονομάζεται Game Pass θα μπορούσαν να αποδειχθούν μεγάλα εμπόδια για τη Sony". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*