Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, οι περικοπές ήταν «βάναυσες». Αν και ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων που χάθηκαν στο πλαίσιο των απολύσεων αυτής της εβδομάδας είναι άγνωστος, πηγές που μίλησαν στο μέσο εξέφρασαν αμφιβολίες για το πώς το The Elder Scrolls Online θα «συνεχίσει να λειτουργεί» δεδομένης της έκτασης των απολύσεων.
Σε απάντηση αυτής της είδησης και αρκετών developers που ανακοίνωσαν ότι έχασαν τη δουλειά τους στη Zenimax Online Studios στο LinkedIn, η community director Jessica Folsom δημοσίευσε μια δήλωση στο φόρουμ του The Elder Scrolls Online.
Η δήλωση αυτή ξεκινάει με την επαναβεβαίωση της «δέσμευσης στο The Elder Scrolls Online» και αναφέρει ότι η εστίαση παραμένει στην κυκλοφορία της Season One. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση μετά την απομάκρυνση της εταιρείας από το μοντέλο των expansions, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες απολύσεις. Στη συνέχεια, η δήλωση αναφέρει ότι ο οδικός χάρτης για τις ενημερώσεις μετά το Season One θα «αλλάξει», αν και δεν παρέχονται περαιτέρω λεπτομέρειες για το πώς θα αλλάξει ή πότε θα μάθει το κοινό περισσότερα.
Σύμφωνα πάντοτε με το Kotaku, όσοι εργάζονται στα Zenimax Online Studios έλαβαν ένα email που δικαιολογούσε τις περικοπές στο όνομα της «βελτίωσης της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης» της εταιρείας. Η εστίαση από εδώ και πέρα θα γίνει στα μεγάλα franchises, όπως τα The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Quake και Wolfenstein.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity