Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μείνετε ήσυχοι, το Gears 6 δεν θα τρέχει σε "κινηματογραφικά" 30fps

*
Σε αντίθεση με το Senua's Saga: Hellblade II, το Gears 6, το επόμενο παιχνίδι τη σειράς που φημολογείται πως ετοιμάζει η The Coalition, δεν πρόκειται να τρέχει με τον "κινηματογραφικό" ρυθμό ανανέωσης των 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε Xbox Series X και Xbox Series S.

Μέσω των ResetERA forums, ο γνωστός βετεράνος της βιομηχανίας, Nate "shinobi602" Najda απάντησε σε έναν χρήστη να μην ανησυχεί σχετικά με το ενδεχόμενο το παιχνίδι να τρέχει στα 30fps. Ναι μεν δεν είχε κάτι επιπλέον ουσιαστικό να προσθέσει επί του θέματος, όμως λογικά πρόκειται για έγκυρη πληροφορία, με δεδομένο το πόσες φορές έχει πέσει μέσα σε όσα έχει πει ο shinobi602.


Το Gears 6 δεν έχει ανακοινωθεί και το hype των fans έχει φτάσει στα ύψη. Δεν αποκλείεται η Microsoft να επιλέξει το επόμενο Xbox Showcase για να παρουσιάσει τον τίτλο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*