Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μείωση των εσόδων των mobile games στο πρώτο τρίμηνο του 2022

*
Μια νέα μελέτη της Sensor Tower αποκαλύπτει πτώση των εσόδων των mobile games κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα συνολικά κέρδη των mobile games για το 2022 μέχρι στιγμής φτάνουν τα 21 δισεκατομμύρια δολάρια, αριθμός κατά 7% μικρότερος από τα έσοδα του πρώτου τριμήνου του 2021. Τα έσοδα από το Google Play παρουσίασαν μείωση 14% αγγίζοντας τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη, το App Store της Apple σημείωσε πτώση κατά μόλις 2%, φτάνοντας τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια.



Οι εφαρμογές που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα κέρδη το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν οι Honor of Kings (Tencent, 735 εκ. δολάρια), PUBG Mobile (643 εκ. δολάρια) και Genshin Impact (MiHoYo, 551 εκ. δολάρια).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*