Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια υπολογίζεται η ολοκλήρωση της ανάπτυξης του Final Fantasy 7 Remake Part 3

*
H Square Enix αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Final Fantasy 7 Remake.

Μέσω συνεντεύξεων που περιλαμβάνονται στις σελίδες του Final Fantasy Remake 7 Ultimania book, ο creative director του Final Fantasy 7 Rebirth, Tetsuya Nomura, δήλωσε πως έχει ήδη ολοκληρωθεί το main story για το επόμενο μέρος της τριλογίας και πως σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία του voice recording.


Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η ομάδα ανάπτυξης έχει παραμείνει αυτούσια και αυτό είναι ευχάριστο διότι δεν θα δυσκολευτούν να ολοκληρώσουν το project στην ώρα του. Η Square Enix στοχεύει να κυκλοφορήσει τον επόμενο τίτλο μέσα στο 2027, έτος στο οποίο θα εορταστεί η επέτειος των 30 ετών από την κυκλοφορία του πρωτότυπου παιχνιδιού.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε update για το Final Fantasy 7 Rebirth και μεταξύ των άλλων, αφαιρεί ένα σημαντικό bug που κατά κοινή ομολογία απέτρεπε ορισμένους παίκτες να αποκτήσουν το Platinum Trophy. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*