Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο 2023 θα αποκαλυφθεί το επόμενο παιχνίδι της GenDesign, developer του The Last Guardian

*
Η GenDesign, developer του The Last Guardian φαίνεται ότι θα αποκαλύψει το επόμενο παιχνίδι της μέσα στο 2023. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το μήνυμά της για το νέο έτος, όπου αναφέρει ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά για την οποία θα έχουμε να πούμε πολλά.

Η GenDesign δημιουργήθηκε το 2014 από πρώην μέλη της Team Ico, της ομάδας του PlayStation Japan του Fumito Ueda που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των επιτυχημένων Ico (2001) και Shadow of the Colossus (2005). Το επόμενο παιχνίδι της GenDesign θα κυκλοφορήσει με τη βοήθεια της νέας εκδοτικής εταιρείας της Epic Games.


Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανεξάρτητο studio, ο Ueda είχε δηλώσει ότι ο επερχόμενος τίτλος θα είναι στο μέγεθος των Ico, Shadow of the Colossus και The Last Guardian.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*