Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο 2023 θα λανσαριστεί το Silent Hill: Ascension (trailer)

Η Konami, σε συνεργασία με τις Genvid, Behaviour Interactive, Bad Robot Games και dj2 Entertainment, δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Silent Hill: Ascension. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι η διαδραστική σειρά streaming θα λανσαριστεί το 2023, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα σε ποιες πλατφόρμες.

Το Silent Hill: Ascension ακολουθεί τα χνάρια πολλών πρωταγωνιστών από όλο τον κόσμο, που βασανίζονται από νέα και τρομακτικά τέρατα του Silent HillL. Παραμονεύοντας στις σκιές, αυτά τα τέρατα απειλούν να αφανίσουν του ανθρώπους, τα παιδιά τους και ολόκληρες πόλεις καθώς παρασύρονται στο σκοτάδι τόσο από πρόσφατους φόνους όσο και από μακροχρόνια καταπιεσμένες ενοχές και φόβους.


Στο Silent Hill: Ascension οι ενέργειες εκατομμυρίων θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Μέχρι την τελευταία σκηνή, ποιοι χαρακτήρες θα έχουν επιζήσει; Θα λυτρωθούν, θα καταδικαστούν ή θα υποφέρουν όσοι έχουν απομείνει; Ακόμη και οι δημιουργοί του δεν γνωρίζουν πώς θα τελειώσει το Silent Hill: Ascension. Αντίθετα, η μοίρα κάθε χαρακτήρα είναι στα χέρια του κοινού.

Αυτή τη φορά δεν θα βιώσετε μόνο τον φόβο. Αντίθετα, εσείς, μαζί με ένα τεραστιο κοινό από όλον τον κόσμο, θα έχετε άμεση και μόνιμη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο διαδραματίζεται η μοίρα των χαρακτήρων και της ιστορίας. Είναι η ευκαιρία σας να διαμορφώσετε την ιστορία του Silent Hill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*