Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά την ακύρωση του Hyenas, η Creative Assembly θα επιστρέψει στην ανάπτυξη RTS games

*
Η Sega μίλησε για το μέλλον της θυγατρικής της, Creative Assembly, ύστερα από την ακύρωση του Hyenas. Το βρετανικό στούντιο είχε στα σκαριά το εν λόγω multiplayer first-person shooter για αρκετά χρόνια, προτού ανακοινώσει την ακύρωση της ανάπτυξής του τον Σεπτέμβριο του ’23. Σύμφωνα με το στούντιο, επρόκειτο για ένα πολύ φιλόδοξο project, σε μια κατηγορία με τεράστιο ανταγωνισμό.

Από τη μεριά του όμως ο Haruki Satomi, CEO της Sega, αποκάλυψε πως ο λόγος για την ακύρωση του Hyenas δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Creative Assembly δούλευε πάνω σε ένα είδος που δε γνωρίζει αρκετά καλά. Οι νέες δηλώσεις του Satomi ήρθαν στο πλαίσιο της πρόσφατης παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, όπου έγινε αναφορά και στα επόμενα βήματα του βρετανικού στούντιο.

Όπως λοιπόν επιβεβαίωσε κι ο ίδιος, στο εξής η Creative Assembly θα δουλεύει πάνω σε projects που υπόκεινται στο είδος που ειδικεύεται: “Για να το θέσουμε απλά, η Creative Assembly ήταν καλή στα offline games και στο είδος του real-time strategy”.


Κάπως έτσι έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι με τους δημιουργούς των Total War και Alien Isolation. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*