Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά το Clash of Clans η Supercell ετοιμάζει το Squad Busters (trailer)

H Supercell ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του Squad Busters, που αναμένεται στις 29 Μαΐου για συσκευές Android και iOS.

Η εν λόγω εταιρεία φημίζεται για τις επιτυχείς κυκλοφορίες video games (Clash of Clans, Brawl Stars και Clash Royale) για κινητές συσκευές, αλλά το συγκεκριμένο, αν και multiplayer, διαφοροποιείται από τους προηγούμενους τίτλους. Το κάθε match θα αποτελείται από δέκα παίκτες που θα προσπαθούν αγωνιωδώς να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα διαμάντια και να δημιουργήσουν μια ομάδα. Στη συνέχεια, μετακινείτε τους παίκτες της ομάδας σας και μαζί πολεμάτε τους εχθρούς ενώ κερδίζετε χρήματα. Όλοι οι χαρακτήρες του τίτλου προέρχονται από δημοφιλή παιχνίδια της Supercell, κάτι που ίσως θυμίσει την ασθητική του Smash Bros.


Κάτι για το οποίο φημολογείται η Supercell είναι πως δεν κυκλοφορεί παιχνίδια αν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο – ποιοτικά – με το Clash of Clans και το Clash Royale. Σύμφωνα με τον CEO, Ilkka Paananen, “στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει παιχνίδια που θα κάνει το κοινό να μην τα ξεχάσουν ποτέ”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*