Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά το Dragon's Dogma 2, ίσως ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια της Capcom με υψηλότερη τιμή

*
H Capcom λέει ότι δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και άλλα παιχνίδια με τιμή €75 μετά το Dragon’s Dogma 2, τον πρώτο τίτλο της ιαπωνικής εταιρείας με αυτό το κόστος αγοράς. Στο πλαίσιο της πρόσφατης ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η εταιρεία λέει πως σκέφτεται να αναθεωρήσει την τιμολογιακή της πολιτική, μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού τον επόμενο μήνα και με την ευκαιρία του επόμενου οικονομικού της έτους, που ξεκινάει την 1η Απριλίου 2024.

"Το Dragon's Dogma 2, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το οικονομικό έτος, θα κοστίζει €74,99", δήλωσε η Capcom. «Το κόστος ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κλάδο αυξάνεται και εξετάζουμε την αναθεώρηση των τιμών ως μία επιλογή".


"Σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε μια προσεκτική προσέγγιση όσον αφορά την τιμολόγηση των παιχνιδιών μας, ενώ θα λαμβάνουμε υπόψη τα σχόλια των χρηστών". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*