Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Metal Gear Solid 3 Remake: Insiders μιλούν περί κάποιας μορφής αποκλειστικότητα για το PlayStation

*
Insiders υποστηρίζουν ότι το φημολογούμενο Metal Gear Solid 3 Remake θα έχει κάποιας μορφής αποκλειστικότητα για το PlayStation.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου XboxEra podcast, ο συμπαρουσιαστής Shpeshal_Nick είπε: “'Ενα ακόμα παιχνίδι που έχω ακούσει ότι μπορεί να βρίσκεται στην παρουσίαση του PlayStation είναι το φημολογούμενο Metal Gear Solid 3 Remake. Έχω ακούσει ότι ίσως βρίσκεται στο PlayStation Showcase και μπορεί να υπάξει κάποιας μορφής αποκλειστικότητα".


Ένας ακόμα Insider, o Jez Corden αναφέρθηκε στη φήμη, γράφοντας στο Twitter: "Έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για την αποκλειστικότητα του Metal Gear στο PlayStation".



Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός δημοσιογράφος, Jeff Grubb το PlayStation Showcase θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα πριν το Summer Game Fest. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*