Σε αντίθεση με προηγούμενα remake όπως το Resident Evil 2 και το Resident Evil 4, τα οποία διατήρησαν σε μεγάλο βαθμό τη δομή του αρχικού υλικού, το Veronica φαίνεται να υιοθετεί μια πιο ουσιαστική προσέγγιση στην αναδιάρθρωση της αφήγησης. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που υπήρχαν, όπως ο μη ισορροπημένος ρυθμός, οι υπερβολικές επιστροφές στο παρελθόν και οι απότομες εξελίξεις της ιστορίας.
Ο Hamaguchi επιβεβαίωσε επίσης ότι το remake θα χρησιμοποιεί μια προοπτική τρίτου προσώπου παρόμοια με το Resident Evil 4 Remake, αντί για την προοπτική πρώτου προσώπου που εμφανίζεται σε μεταγενέστερες εκδόσεις όπως το Resident Evil 7 και το Village.
Προλάβετε: Δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας σε συνδέσεις οπτικης ίνας προσφέρει η Telekom!



δεν περιμενα οτι θα ειχαμε resident evil veronica ηταν το προτο μου δεν το τερματισα ποτε στο πσ2 πολυ δύσκολο ηταν τωρα θα δουμε τελειως διαφορετικο gameplay