Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετατόπιση από τα γραφικά σε καθηλωτικές αφηγηματικές εμπειρίες προβλέπει υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation

*
Υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation υποστηρίζει ότι την επόμενη δεκαετία το ενδιαφέρον της βιομηχανίας του gaming θα μετατοπιστεί από τα γραφικά σε καθηλωτικές αφηγηματικές εμπειρίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Asad Qizilbash, επικεφαλής της PlayStation Productions και επικαφαλής προϊόντος των PlayStation Studios, ρωτήθηκε για τις προβλέψεις του σχετικά με το που βαδίζει το gaming.


"Όσον αφορά το μέλλον του gaming, οραματίζομαι τα παιχνίδια να γίνονται πιο εξατομικευμένα λόγω της προόδου στην τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, επιτρέποντας προσαρμοσμένες εμπειρίες για κάθε παίκτη", είπε.

"Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις θα ενισχύσουν το συναισθηματικό βάθος στα παιχνίδια επιτρέποντας στους χαρακτήρες να είναι πολύ πιο συγκινητικοί και εκφραστικοί, ενθαρρύνοντας την πιο υποβλητική αφήγηση".

"Αυτό θα βοηθήσει μια ολόκληρη γενιά δημιουργών να μπορέσει απλώς να δημιουργήσει ιστορίες με πολύ περισσότερο συναίσθημα. Η εστίαση θα μετατοπιστεί από τα γραφικά σε καθηλωτικές αφηγήσεις μένουν στο μυαλό όταν ο παίκτης αφήσει το χειριστήριο".

Ο Qizilbash έχει επίσης αναλάβει τη μετατροπή των gaming franchises του PlayStation σε franchises που θα καλύπτουν όλα τα είδη ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο επίπεδο και δηλώνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα επιτρέψει πιο προσωποποιημένες εμπειρίες και ιστορίες που έχουν απήχηση.

"Για παράδειγμα, οι NPCs στα παιχνίδια θα μπορούσαν να αλληλεπιδρούν με τους παίκτες με βάση τις ενέργειές τους, κάνοντας την εμπειρία πιο προσωπική".

"Αυτό είναι σημαντικό για το νεότερο κοινό των Gen Z και Gen Alpha, που είναι οι πρώτες γενιές που μεγάλωσαν με ψηφιακό περιεχόμενο και αναζητούν εξατομίκευση σε όλα, καθώς και για εμπειρίες που έχουν περισσότερο νόημα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*