Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Metroid Prime 4: Φήμες λένε πως καθυστερεί λόγω κακής ποιότητας των cutscenes και πως ακόμα προορίζεται για το Nintendo Switch

*
Ο YouTuber PapaGenos ισχυρίζεται πως η ανάπτυξη του Metroid Prime 4 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όμως η κυκλοφορία του καθυστερεί λόγω της κακής ποιότητας των cutscenes του. Αν και δεν αποκαλύπτει τις πηγές του, ο εν λόγω YouTuber έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστος σε ότι έχει να κάνει με διαρροές τίτλων της Nintendo στο παρελθόν και αυτό είναι αρκετό για να αναστατώσει τους fans της σειράς.

Επιπλέον ο PapaGenos αναφέρει πως το Metroid Prime 4 εξακολουθεί να προορίζεται για το Nintendo Switch, κάτι που ενδεχομένως και να σημαίνει πως δε θα αργήσουμε πολύ να το δούμε. Το 2024 φαίνεται να είναι η χρονιά λανσαρίσματος της επόμενης κονσόλας της Nintendo, οπότε αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, το πολυ-αναμενόμενο Metroid Prime 4 θα μπορούσε να είναι το κύκνειο άσμα της υβριδικής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως και να πάρουμε την πολυπόθητη πρώτη γεύση από τον τίτλο μέσα στους επόμενους μήνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*