Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ακόμα καθυστέρηση για την κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (trailer)

Νέα, μεγάλη καθυστέρηση για το λανσάρισμα του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, που αρχικά αναμενόταν το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Όπως ανακοίνωσε η GSC Game World, ο τίτλος αναμένεται πλέον στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Αν και δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να κάνουμε λιγότερη ηχηρή μια ακόμα καθυστέρηση, αποφασίσαμε να είμαστε ξεκάθαροι σχετικά με τους λόγους για να αναβάλουμε το παιχνίδι για χάρη ενός ακόμη κύματος βελτιστοποίησης.


Κατά τη διάρκεια της Gamescom 2023, η GSC Game World αποφάσισε να δείξει ένα μικρό μέρος του S.T.A.L.K.E.R. 2 στους παίκτες δημόσια για πρώτη φορά. Αυτή η πρωτοβουλία μετατράπηκε στη συνέχεια σε ένα ταξίδι από το ένα event στο άλλο στην Πολωνία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τη Σιγκαπούρη και άλλες χώρες. Χιλιάδες παίκτες μπόρεσαν να ασχοληθούν οι ίδιοι με τον τίτλο και να δώσουν το τόσο απαραίτητο άμεσο feedback στη συνέχεια.

Από αυτό προέκυψαν δύο βασικά στοιχεία.

Το πρώτο ήταν η αίσθηση ότι όντως ήταν ένα παιχνίδι S.T.A.L.K.E.R., το οποίο ουσιαστικά περιλάμβανε τόσο το βασικό σκοπό όσο και την κύρια έμπνευση για το project από την αρχή. Το δεύτερο ήταν ότι, από την τεχνική πλευρά των πραγμάτων, το παιχνίδι προφανώς χρειαζόταν να του αφιερωθεί περισσότερος χρόνος.

Σε όλη την ειλικρινά δύσκολη διαδικασία ανάπτυξης, ο χρόνος ήταν η βασική ανησυχία της ομάδας. Βλέποντας το εύρος της βελτιστοποίησης και κατανοώντας της υπομονής των παικτών, η GSC ήταν απόλυτα προσηλωμένη στην κυκλοφορία του παιχνιδιού το πρώτο τρίμηνο του 2024. Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει το γεγονός ότι στην αρχή του τρέχοντος έτους, ορισμένες τεχνικές ατέλειες εξακολουθούν να κρατάνε το S.T.A.L.K.E.R. 2 κάτω από τον στόχο της ποιότητας και την εμπειρία που περιμένουν οι fans.

Αυτό το ταξίδι προς την κυκλοφορία θα αποζημιωθεί με πολύ περισσότερο περιεχόμενο από το παιχνίδι που θα κοινοποιηθεί αργότερα φέτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*