Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια απλή αλλαγή φωτογραφίας στο Facebook έφερε θεωρίες για το Splinter Cell Remake

*
Πολλές φορές κάτι πολύ απλό μπορεί να «φωτογραφίζει» εξελίξεις και κάτι τέτοιο συνέβη σε σελίδα της Ubisoft για να οδηγήσει σε σκέψεις περί άμεσων ανακοινώσεων για το Splinter Cell Remake. H γαλλική εταιρεία έχει αποκαλύψει πως θα διοργανώσει ένα Ubisoft Forward event στο Los Angeles στις 10 Ιουνίου και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τα games που θα είναι εκεί, πέραν του νέου Assassin’s Creed (Codename Red).

Ωστόσο, μία αλλαγή στη σελίδα της Ubisoft Toronto αναστάτωσε τους fans και τους έκανε να πιστεύουν πως η εξέλιξη αυτή μαρτυρά επιτέλους νέας για την επιστροφή του θρυλικού Splinter Cell. Συγκεκριμένα, το studio άλλαξε πρόσφατα την φωτογραφία προφίλ και το cover της και με τις δύο εικόνες να παραπέμπουν ξεκάθαρα στο εν λόγω franchise.


Έχει περάσει καιρός από τότε που η Ubisoft Toronto αποκάλυψε πως εργάζεται στο project και η αλήθεια είναι πως έχει ξεχαστεί από αρκετούς, οπότε ίσως όλα αυτά να δείχνουν κάτι παραπάνω. Μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα της Ubisoft Toronto (και να δείτε οι ίδιοι τι έχει συμβεί) εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*