Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ατάκα ξεκίνησε φήμες για νέα Command & Conquer Remastered Collection!

*
Δεν είναι να μιλήσει κανείς, και το κοινό ενθουσιάζεται και περιμένει πως και πως μία νέα Command & Conquer Remastered Collection. Θυμόσαστε ότι πριν από μερικές ημέρες η EA ανακοίνωσε την απόλυτη συλλογή της γνωστής σειράς στρατηγικής και την προσέφερε μέσω του Steam, Το Command & Conquer Ultimate Collection ήρθε να προσφέρει με λιγότερο από €10 τα Command & Conquer, The Covert Operations, Red Alert, Red Alert: Counterstrike, Red Alert: The Aftermath, Tiberian Sun, Tiberian Sun Firestorm, Red Alert 2, Red Alert 2: Yuri's Revenge, Renegade, Generals, Generals: Zero Hour, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Command & Conquer 3: Tiberium Wars: Kane's Wrath, Red Alert 3, Red Alert 3: Uprising και Command & Conquer 4: Tiberian Twilight.

Ωστόσο, όπως εντόπισε ο YouTuber Zade (στο video που θα δείτε παρακάτω), η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα blog post του Jim Vessella, του παραγωγού της προηγούμενης Remastered Collection της σειράς. Ο Vessella ανέφερε τη δουλειά του ως την «πρώτη» Remastered Collection και η ατάκα αυτή ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά φημολογιών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*