Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στο ανανεωμένο homepage του Xbox (video)

Testers με πρόσβαση στο επανασχεδιασμένο dashboard του Xbox, έχουν αρχίσει να αναρτούν videos, που παρουσιάζουν το πως φαίνεται κατόπιν των αλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί. Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft εγκαινίασε μια σειρά από δοκιμές, εν όψει του λανσαρίσματος του νέου homepage του Xbox εντός του 2023. Τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει ήδη ένας περιορισμένος αριθμός χρηστών είναι πολύ πιθανό να τροποποιηθούν, πάντως προς το παρόν οι αλλαγές εστιάζονται στη διάταξη, τον σχεδιασμό και την ευκολία πρόσβασης.

"Γνωρίζουμε ότι το homepage του Xbox είναι ένα σημείο που η gamers περνάνε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους και είναι ένας χώρος πολύ προσωπικός", είχε δηλώσει προ ημερών η senior product manager lead Ivy Krislov. "Επίσης ακούμε και μαθαίνουμε συνεχώς πως μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα, διατηρώντας την εμπειρία γρήγορη και γνώριμη".


Έτσι λοιπόν, η Microsoft ξεκίνησε αυτό που αποκαλεί μια πολύμηνη σειρά πειραματισμών, για να μάθει πως να δημιουργεί μια προσωποποιημένη εμπειρία για το home screen και να διευθετήσει ορισμένα από τα κορυφαία αιτήματα των fans. Στους πειραματισμούς θα περιληφθεί και η νέα λειτουργία "Jump back in", που θα επιτρέπει στους παίκτες να επιστρέφουν στα παιχνίδια και εφαρμογές που χρησιμοποίησαν πιο πρόσφατα.

Επίσης, βασικές εφαρμογές του συστήματος όπως τα Settings, Store, Search και My Games & Apps θα αποκτήσουν τα δικά τους tiles στο Xbox Home. Επιπλέον, κάνοντας scroll down στο homepage, θα αποκαλύπτονται προτάσεις που βασίζονται στις προτιμήσεις των παικτών.

Μπορείτε να γίνετε Xbox Insider κατεβάζοντας το Xbox Insider Hub σε Xbox Series X, Xbox Series S ή Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*