Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια πρωτότυπη έκδοση του Left 4 Dead διέρρευσε online (video)

Μια αρχική αλλά playable πρωτότυπη έκδοση του Left 4 Dead, έχει διαρρεύσει online. Ο developer του mod περιγράφει την έκδοση ως «ένας ιστορικός χάρτης, που πρώτη φορά βλέπουμε εκτός των γραφείων της Valve». Το «Zombie City mod» για το Counter-Strike: Source από τον WolfClock, ανέβηκε στο Gamebanana την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, μαζί με πολλούς χάρτες του Counter-Strike, οι οποίοι επίσης διέρρευσαν.



Πιθανότατα ο συγκεκριμένος χάρτης αναπτύχθηκε από την Turtle Rock Studios ή την Valve, και λειτούργησε ως το σημείο μηδέν για το πρώτο Left 4 Dead. Δεν είναι γνωστό ποιος διέρρευσε τον χάρτη, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία πως πρόκειται για το early build του παιχνιδιού της Turtle Rock Studios, το οποίο τότε είχε όνομα «Terror-Strike».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*