Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Ετοιμάζει έφεση για το στοπ της CMA στη συγχώνευση με την Activision Blizzard

*
Άμεση ήταν η αντίδραση της Microsoft στην απόφαση της CMA να μπλοκάρει τη συγχώνευσή της με την Activision Blizzard.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith είπε ότι η εταιρεία είναι "απογοητευμένη" από την απόφαση της CMA και ενημέρωσε ότι θα ασκηθεί έφεση.


"Παραμένουμε πλήρως επικεντρωμένοι σε αυτήν την εξαγορά και θα ασκήσουμε έφεση. Η απόφαση της CMA απορρίπτει μια ρεαλιστική πορεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ανταγωνισμού και αποθαρρύνει την τεχνολογική καινοτομία και τις επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο".

"Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαια για να κάνουμε τα δημοφιλή παιχνίδια της Activision Blizzard διαθέσιμα σε 150 εκατομμύρια περισσότερες συσκευές και παραμένουμε δεσμευμένοι να ενισχύσουμε αυτές τις συμφωνίες μέσω διορθωτικών μέτρων. Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι που μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις, αυτή η απόφαση φαίνεται να αντικατοπτρίζει μια εσφαλμένη κατανόηση αυτής της αγοράς και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί πραγματικά η σχετική τεχνολογία cloud".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*