Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft Flight Simulator: Συνεχίζεται η υποστήριξη και μετά το λανσάρισμα του Microsoft Flight Simulator 2024

*
Η Microsoft και και η Asobo έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τους παίκτες ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Microsoft Flight Simulator που κυκλοφόρησε το 2020, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Xbox Game Showcase 2023 ανακοινώθηκε ότι η συνέχειά του θα λανσαριστεί το επόμενο έτος. Έτσι, οι δύο εταιρείες αναμένεται να παραμείνουν πιστές στην υπόσχεσή τους για 10ετή υποστήριξη του τρέχοντος τίτλου.

Ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator Jorg Neumann μίλησε αρχικά για τα σχέδια του studio να υποστηρίξει την έκδοση του 2020 του sim για μια δεκαετία το 2019, ένα χρόνο πριν από την κυκλοφορία του και είναι μια δήλωση που επαναλαμβάνεται κατά διαστήματα από τότε. Ως εκ τούτου, υπήρξε μεγάλη σύγχυση μεταξύ των fans μετά την αποκάλυψη για ένα αυτόνομο sequel που θα κυκλοφορήσει το 2024.


Τώρα όμως, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει το κοινό, ο Neumann προέβη σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συνεχή υποστήριξη για την κυκλοφορία του 2020.

Ο Neumann λέει ότι η κυκλοφορία του επόμενου έτους θα περιλαμβάνει "τρέχοντα αεροσκάφη και αεροδρόμια που βρίσκονται στο Microsoft Flight Simulator (2020)" και επιβεβαιώνει ότι θα υποστηρίζει "σχεδόν όλα" τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στο κατάστημα του παιχνιδιού. "Τα πρόσθετα που αγοράστηκαν από το in-simulator Marketplace δεν θα χρειαστεί να ξανααγοραστούν στο Microsoft Flight Simulator 2024", προσθέτει ο Neumann.

Όσον αφορά το Microsoft Flight Simulator 2020, η Asobo "θα συνεχίσει να υλοποιεί τον οδικό της χάρτη" για το παιχνίδι, ο οποίος περιλαμβάνει updates για τα αεροσκάφη, τις πόλεις αλλά και το δωρεάν Dune DLC που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Το studio θα "συνεχίσει να υποστηρίζει" την έκδοση του 2020 μετά την κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Asobo Studio

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*