Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: H CMA υπερεκτίμησε τον ρόλο του cloud streming στη βιομηχανία του gaming

*
Η Microsoft κατέθεσε έφεση εναντίον της απόφασης της βρετανικής CMA να μπλοκάρει την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί είναι ότι η Αρχή Αγορών και Ανταγωνισμού υπερεκτίμησε τον ρόλο του cloud streming στη βιομηχανία του gaming. Οι θέσεις της αμερικανικής εταιρείας συνοψίζονται ως εξής:

- Η CMA έκανε λάθη κατά την αξιολόγηση της θέσης της Microsoft στις υπηρεσίες cloud gaming, "αποτυγχάνοντας να λάβει υπόψη τους περιορισμούς από το native gaming".


- H CMA απέτυχε να λάβει υπόψη τρεις μακροπρόθεσμες εμπορικές συμφωνίες που έχει συνάψει η Microsoft με παρόχους υπηρεσιών cloud gaming.

- Ο ισχυρισμός της CMA ότι η Activision πιθανότατα θα είχε κάνει τα παιχνίδια της διαθέσιμα σε υπηρεσίες cloud χωρίς τη συγχώνευση ήταν "παράλογος και προέκυψε με διαδικαστικά άδικο τρόπο".

- Ο ισχυρισμός της CMA ότι η Microsoft θα είχε τη δυνατότητα και το κίνητρο να "αποκλείσει" αντίπαλες υπηρεσίες cloud gaming με την απαγόρευση της πρόσβασης στα παιχνίδια της Activision ήταν «μη σύννομος".

- Συνολικά, η απόφαση της CMA παραβιάζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και τη δικής της "καθοδήγησης μέσω προτάσεων".

Σε δήλωση της, η εταιρική αντιπρόεδρος της Microsoft και αναπληρώτρια γενική σύμβουλος Rima Alaily δήλωσε: "Η απόφαση της CMA είναι εσφαλμένη για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της υπερεκτίμησής της για το ρόλο του cloud streaming στην αγορά video games και της θέσης μας σε αυτήν, καθώς και της απροθυμίας της να εξετάσει λύσεις που έλαβαν τη συντριπτική υποστήριξη της βιομηχανίας και του κοινού".

"Είμαστε σίγουροι για την ισχύ της έφεσής μας και τις νομικές δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό και τις επιλογές για τους παίκτες σήμερα και στο μέλλον".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*