Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Παραχωρήσεις προς την Ε.Ε. για την έγκριση της εξαγοράς της Activision Blizzard

*
Σύμφωνα με το Reuters, η Microsoft θα κάνει κάποιες παραχωρήσεις προς τη ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκρισή της για την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Λέγεται ότι το κύριο κομμάτι θα αφορά την παραμονή του Call of Duty σε κονσόλες PlayStation για την επόμενη δεκαετία.

Ήδη η Sony έχει εκφράσει τις ανησυχίες της, ότι εφόσον εγκριθεί η συμφωνία και το Call of Duty καταστεί αποκλειστικότητα του Xbox, αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις δραστηριότητές της στον τομέα των κονσολών αλλά και τις επιλογές των πελατών. Επίσης, πριν μερικές εβδομάδες, ο CEO του PlayStation, Jim Ryan χαρακτήρισε ως ανεπαρκή σε πολλά επίπεδα, την πρόταση της Microsoft να παραμείνει το Call of Duty στην πλατφόρμα της Sony για τρια ακόμα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της υπάρχουσας συμφωνίας με την Activision.


H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει διορία ως τον Μάρτιο για να δημοσιεύσει τις ενστάσεις της σχετικά με την πρόταση εξαγοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*