Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Microsoft: Sony και Nintendo οι μεταλύτεροι παίκτες στην αγορά ακόμα και μετά την εξαγορά της Activision Blizzard

Η Microsoft υποστηρίζει ότι η Sony και η Nintendo θα παραμείνουν "οι μεγαλύτεροι παίκτες" όσον αφορά το παραδοσιακό gaming, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της προτεινόμενης εξαγοράς της Activision Blizzard.

Η εταιρεία λανσάρισε πρόσφατα μια ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκε για να κοινοποιήσει τα οφέλη της από την εξαγορά, καθώς η συμφωνία συνεχίζει να ελέγχεται από τις ρυθμιστικές αρχές ανταγωνισμού παγκοσμίως.


Μεταξύ των επιχειρημάτων που προβάλλονται είναι ο ισχυρισμός ότι η συμφωνία θα ωφελήσει τη βιομηχανία των video games και ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο παραδοσιακό gaming, όπου η Sony και η Nintendo θα παραμείνουν οι μεγαλύτερες εταιρείας.

Δεν είναι απολύτως σαφές τι εννοεί η Microsoft με τον όρο μεγαλύτερες- αν αυτό σημαίνει ότι πιστεύει ότι η Sony και η Nintendo θα συνεχίσουν να πουλάνε περισσότερες κονσόλες μετά την εξαγορά ή ότι απλώς τις θεωρεί ως το σημαντικότερο κομμάτι του ανταγωνισμού.

Η ιστοσελίδα έχει τίτλο: "Our vision for gaming: More choice and more games for people everywhere" και προσπαθεί να πείσει ότι η εξαγορά δεν θα οφελήσει μόνο τους κατόχους Xbox.

"Οι παίκτες και οι developers βρίσκονται στο επίκεντρο του Xbox. Θέλουμε να επιτρέψουμε σε όλους να παίζουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε όλες τις συσκευές"."Και οι developers θα πρέπει να έχουν περισσότερες επιλογές για τη δημιουργία, διανομή και την εισροή χρημάτων από τα παιχνίδια τους. Όταν το κάνουμε αυτό, κερδίζουν όλοι. Για τον λόγο αυτό μοιραζόμαστε περισσότερα για τη βιο9μηχανία και το πως η εξαγορά της Activision–Blizzard ταιριάζει στη στρατηγική μας για το gaming".

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η εξαγορά θα οφελήσει τους παίκτες, που θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα παιχνίδια, σε περισσότερες συσκευές, που περιλαμβάνουν το Xbox, το PlayStation, τα smartphones και online.

Για το Game Pass, αναφέρεται ότι θα δώσει περισσότερες επιλογές για το πώς και πού αγοράζουν οι άνθρωποι παιχνίδια, με επιλογές συνδρομής και εφάπαξ αγοράς, καθώς και εναλλακτικές λύσεις σε προσφορές παιχνιδιών από πλατφόρμες για φορητές συσκευές σε iOS και Android.

Και σε μια πιθανή αναφορά στα συνεχιζόμενα θέματα της Activision Blizzard σχετικά σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση, υποστηρίζεται ότι η συμφωνία θα οδηγήσει σε "θετική κουλτούρα στον χώρο εργασίας", καθώς και σε περισσότερες επενδύσεις από τη Microsoft σε studios ακι δημιουργικά οικοσυστήματα ανά τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!