Ο Mike Ybarra πιστεύει πως η Microsoft θα έπραττε σωστά αν σταματούσε την παραγωγή hardware – κονσόλων και αποκλειστικών videogames. Σύμφωνα με τον ίδιο μια τέτοια κίνηση θα είχε νόημα, μια και η Microsoft ήδη αποφεύγει τη χρήση του Xbox UI στα ROG Xbox Ally, όπου αντίθετα χρησιμοποίησε λογισμικό Windows. Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψή του πως η εταιρεία είναι ήδη εκτός της βιομηχανίας (του hardware και των exclusives).
«Το να μην κατασκευάζει πια dedicated hardware θα μπορούσε να της κάνει καλό, μόνο αν η Microsoft μπορεί να φτιάξει πραγματικά καλούς τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο Steam, στο PlayStation και σε συστήματα της Nintendo. Κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο αν». Συνεχίζοντας, ο Ybarra επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι για τη Microsoft η διαμόρφωση μιας ξεκάθαρης στρατηγικής.
Την ίδια ώρα, η Sarah Bond, πρόεδρος του Xbox, επιβεβαίωσε πως αυτήν την περίοδο η Microsoft ετοιμάζει το Xbox επόμενης γενιάς.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity