Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή η αγορά τοy VR για να ασχοληθεί το Xbox

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty αναφέρθηκε στους λόγους που η εταιρεία του δεν δραστηριοποιείται στην αγορά του VR αλλά και του AR. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προκειμένουν να θεωρηθούν επιτυχημένοι, οι τίτλοι του Xbox θα πρέπει να έχουν ξεπεράσει τους 10 εκ. παίκτες, κάτι που δεν συμβαίνει με τον συγκεκριμένο τομέα.

"Πιστεύω από πλευράς μας υπάρχει στάση αναμονής μέχρι να βρεθεί κοινό. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτά τα μέγάλα IPs που έχουν μετατραπεί σε ενεργά franchises με μεγάλες κοινότητες".


“Έχουμε 10 τίτλους που έχουν προσελκύσει πάνω από 10 εκ.παίκτες σε όλη τη διάρκεια του κύκλο ζωής τους, κάτι που θεωρείται σπουδαίο επίτευγμα, όμως υπάρχει και μια κλίμακας επιτυχίας για να θεωρηθεί κάποιος επιτυχημένος και δεν υπάρχει προς το παρόν αυτό το επίπεδο με το AR και το VR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*