Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Hellpoint σε κονσόλες Xbox Series

*
H tinyBuild και η ομάδα ανάπτυξης Cradle Games ανακοίνωσαν ότι η έκδοση του Hellpoint για Xbox Series X και Xbox Series S δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Μετατίθεται για μία ή δύο εβδομάδες, όμως το παιχνίδι θα λανσαριστεί κανονικά για το PlayStation 5.

Η Cradle Games επικαλείται τεχνικούς λόγους για την καθυστέρηση στις συγκεκριμένες πλατφόρμες. Πάντως η αναβολή δεν θα επηρεάσει το Blue Sun DLC. Οι κάτοχοι Xbox Series X και Xbox Series S μπορούν να ασχοληθούν άμεσα με το add-on μέσω του backward compatibility και της τεχνολογίας Microsoft Smart Delivery. Επιπλέον, τα save files του Xbox One θα είναι συμβατά με τις κονσόλες νέας γενιάς. Η ομάδα ανάπτυξης απολογείται για το γεγονός και ευχαριστεί την κοινότητα των παικτών για την αγάπη και την υποστήριξή τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*