Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Immortals of Aveum

*
Η Electronic Arts και η Ascendant Studios ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του fantasy first-person magic shooter Immortals of Aveum θα καθυστερήσει για περίπου έναν μήνα. Πιο συγκεκριμένα, αντί για τις 20 Ιουλίου θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

Ο game director και CEO της Ascendant Stidios, Bret Robbins δήλωσε ότι ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμεύσει για τη βελτιστοποίηση του παιχνιδιού και την εκπλήρωση του οράματος της ομάδα ανάπτυξης.


"Όπως γνωρίζετε, αυτό είναι το πρώτο μας παιχνίδι ως αυτοχρηματοδοτούμενο ανεξάρτητο στούντιο. Ξεκινήσαμε πριν από πέντε χρόνια, με τη φιλοδοξία να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο magic FPS σε έναν νέο φανταστικό κόσμο".

"Στην πορεία, δουλέψαμε μέσα από μια πανδημία, δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα, αναπτύξαμε με βάση την Unreal Engine 5.1 και ξεπεράσαμε τα όρια αυτού που πιστεύαμε ότι ήταν δυνατό. Τώρα, η γραμμή τερματισμού είναι ορατή".

"Τα πρόσφατα σχόλια για το παιχνίδι μας αποδεικνύουν αυτό που νιώθαμε ήδη: ότι το Immortals of Aveum είναι κάτι ξεχωριστό. Προκειμένου να υλοποιήσουμε το πλήρες όραμά μας, θα χρειαστούμε μερικές επιπλέον εβδομάδες, ορίζοντας ως νέα ημερομηνία κυκλοφορίας την Τρίτη, 22 Αυγούστου".

"Αυτό θα μας δώσει χρόνο να βελτιώσουμε περαιτέρω το παιχνίδι, να ολοκληρώσουμε τη βελτιστοποίηση σε όλες τις πλατφόρμες και να πραγματοποιήσουμε ένα δυνατό λανσάρισμα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και σε εσάς να το κάνουμε σωστά", αναφέρει το μήνυμα του Robbins.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*