Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για το λανσάρισμα του Operation Wolf Returns: First Mission VR (trailer)

Η Microids και η Virtuallyz Gaming ανακοίνωσαν ότι το Operation Wolf Returns: First Mission VR δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου, αλλά στις 13 Ιουλίου 2023. Αναμένεται για PlayStation VR2, PC μέσω Steam, Quest 2 και PICO 4.

Το δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε στις αίθουσες των arcades το 1987 από την TAITO. Σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά παικτών, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που προσέφεραν δράση υπό τη μορφή ενός side scrolling rail shooter. Το Operation Wolf Returns: First Mission VR θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά με νέα εικαστική κατεύθυνση.


Θα αναλάβετε τον ρόλο ενός ειδικού πράκτορα που πολεμά μια νέα εγκληματική οργάνωση. Εκτός από τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, η οργάνωση, με επικεφαλής τον μυστηριώδη στρατηγό Viper, έχει αναπτύξει ένα ισχυρό νέο όπλο. Αφού ανακαλύψετε αρκετές από τις βάσεις της, θα σας στείλουν για να διαλύσετε την οργάνωση, να καταστρέψετε το όπλο και να απελευθερώσετε τους ομήρους που κρατούνται αιχμάλωτοι στα γύρω στρατόπεδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*