Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για το λανσάρισμα του The Thaumaturge

*
H 11 bit studios και Fool’s Theory ανακοίνωσαν μια μικρή καθυστέρηση για το λανσάρισμα του narrative RPG The Thaumaturge σε PC. Πιο συγκεκριμένα, αντί για τις 20 Φεβρουαρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου, μέσω Steam, Epic Games Store και GOG. Θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το παιχνίδι έχει πλέον ολοκληρωθεί και πολλοί κριτικοί το έχουν ήδη στα χέρια τους. Ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη τη γεμάτη περίοδο κυκλοφοριών του Φεβρουαρίου και το άνοιγμα για ένα καλύτερο παράθυρο κυκλοφορίας, αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να δώσουμε στο Thaumaturge περισσότερο χώρο ώστε να λάβει την προσοχή που πιστεύουμε ότι του αξίζει".


"Θέλουμε να έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε το παιχνίδι πλήρως και πιστεύουμε ότι το τρέχον παράθυρο κυκλοφορίας δεν είναι η τέλεια στιγμή για αυτό. Έχοντας αυτό κατά νου, μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 4 Μαρτίου 2024. Ο επιπλέον χρόνος που διαθέτουμε θα χρησιμοποιηθεί για να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω το παιχνίδι, ώστε το ταξίδι σας στους δρόμους της Βαρσοβίας του 1905 να είναι ακόμα πιο ευχάριστο", αναφέρει η ανακοίνωση των δύο εταιρειών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*