Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρότερου μεγέθους παιχνίδια θέλει ο Matt Booty για το Xbox μετά το λουκέτο στην Tango Gameworks του Hi-Fi Rush

*
Μια ημέρα μετα το λουκέτο στην Tango Gameworks, developer του Hi-Fi Rush, ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Studios φέρεται να είπε στο προσωπικό ότι η εταιρεία χρειάζεται μικρότερα παιχνίδια που θα της αποφέρουν κύρος και βραβεία. Ναι μεν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για την κλίμακα στην οποία αναφέρεται ο Booty, όμως στο παρελθόν το Hi-Fi Rush είχε περιγραφτεί ως ένα από τα μικρά παιχνίδια της Microsoft.

Το Hi-Fi Rush κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο ήχο στο 2023 CEDEC, το βραβείο Best Audio Design στα The Game Awards 2023, to Tin Pan Alley Award στην κατηγιρία Best Music in a Game στα New York Game Awards, βραβείο στο GDC στην κατηγορία Best Audio και ένα BAFTA για το animation.


Μετά την "αποκάλυψη" της δήλωση του Booty, o director του Hi-Fi Rush, John Johanas αντέδρασε με screenshot από χαρακτήρα του παιχνιδιού.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*