Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μην γελάτε: για κυκλοφορία μέσα στο 2024 πάει το Dragon Age: Dreadwolf

*
Η αξιοπιστία της ΕΑ στα των κυκλοφοριών δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και φαίνεται πως η εταιρεία υπολογίζει σε εμφάνιση του Dragon Age: Dreadwolf εντός του 2024. Όπως αναφέρει ο Jeff Grubb του Giant Bomb στο Game Mess Decides podcast με τον Mike Minotti, EA και BioWare έχουν βάλει κάτω τα πάντα και έχουν καταλήξει σε εμφάνιση μέσα στους επόμενους μήνες.

«Εικάζω πως το Dragon Age: Dreadwolf θα εμφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα παρουσιαστεί, αλλά εκτιμώ πως θα το δείξουν μέσα στο καλοκαίρι. Άκουσα μάλιστα πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και η EA δείχνει να το πιστεύει αρκετά. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν 100% κυκλοφορία μέσα στη χρονιά πάντως. Μπορεί να αργήσει, αλλά εσωτερικά αυτή τη στιγμή αναμένουν να βγει αργότερα μέσα στη χρονιά».




Υπενθυμίζεται πως ο γενικός διευθυντής της BioWare, Gary McKay, είχε δηλώσει πέρσι πως ο τίτλος έχει φτάσει σε alpha status και πως ήταν playable από την αρχή ως το τέλος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*