Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μην περιμένετε σύντομα τα αποκαλυπτήρια του Indiana Jones της MachineGames

*
O Todd Howard της Bethesda μας λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρέπει να κάνουμε κι άλλη υπομονή για τα αποκαλυπτήρια του Indiana Jones game και πιο συγκεκριμένα ώς το επόμενο έτος. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2021 και την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η MachineGames, του σουηδικό studio που βρίσκεται πίσω από τη σειρά Wolfenstein. Ο Howard, που έχει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στο Indiana Jones, έκανε αναφορά στον επερχόμενο τίτλο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Esquire η οποία δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του Starfield.

"Είμαι ένας τεράστιος fan του Indiana Jones. Μπορεί να μεταφερθεί στα video games με μοναδικό τρόπο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει προφανώς: εξερεύνηση πραγμάτων. Αφορά αυτόν. Οπότε, αν ασχολείστε με το παιχνίδι, καταλαβαίνετε τη διαφορά του να παίζετε από το να παρακολουθείτε;".


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Howard δεν επετράπη να αποκαλύψει περισσότερα για το παιχνίδι, αλλά καθώς ο δημοσιογράφος έφευγε από το γραφείο του, πρόσθεσε: "Θα μιλήσουμε τον επόμενο χρόνο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*