Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μην περιμένετε σύντομα την κυκλοφορία του Final Fantasy 16 σε PC, δηλώνει ο Naoki Yoshida

*
Ο παραγωγός του Final Fantasy 16, Naoki Yoshida δηλώνει ότι θα ήθελε να δει κάποια στιγμή το παιχνίδι και σε PC. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 στις 22 Ιουνίου 2023 και δεν θα μεταφερθεί σε άλλο format τουλάχιστον ως το τέλος του ημερολογιακού έτους. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις ολοκληρωθεί το εξάμηνο θα έρθει στους υπολογιστές.

"Πρώτα απ' όλα, είναι αλήθεια ότι το Final Fantasy XVI είναι αποκλείστικότητα του PS5 για ένα εξάμηνο. Ωστόσο, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία ότι η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει σε μισό χρόνο. Θα το ξεκαθαρίσω, η έκδοση για PC δεν θα βγει σε μισό χρόνο".


"Αυτό συμβαίνει επειδή ξοδέψαμε πολύ χρόνο και χρήμα για τη βελτιστοποίηση στο PS5, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία. Φυσικά, θα ήθελα να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μια έκδοση για PC".

«Ωστόσο, ακόμα κι αν ξεκινήσουμε τη βελτιστοποίηση της έκδοσης για υπολογιστές μετά την κυκλοφορία της έκδοσης για το PS5, δεν θα μπορούμε να τη βελτιστοποιήσουμε σε μισό χρόνο, επομένως δεν θα βγει σε τόσο σύντομο διάστημα . Θα ήθελα να το κυκλοφορήσω, και νομίζω ότι θα το κάνω, αλλά δεν είμαι στο στάδιο που μπορώ να πω πότε".

Ο Yoshida πρόσθεσε: "Πρώτα από όλα, θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσατε να παίξετε την έκδοση του PS5, την οποία δημιούργησα με τη σκέψη ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο. Αν βγει η έκδοση για PC σε μισό χρόνο, μπορώ να αποχωρήσω από την εταιρεία (γέλια). Παρακαλώ μην πείτε, "Δεν θα αγοράσω την έκδοση του PS5 γιατί η έκδοση για υπολογιστή θα κυκλοφορήσει σε μισό χρόνο"".

Ο Yoshida συμπλήρωσε ότι η Square Enix θα λανσάρει το παιχνίδι για το PS5 στην ώρα του, εκτος αν συμβεί ένα κατακλυσμικό γεγονός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*