Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Minecraft Dungeons: Η Mojang ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει την υποστήριξη του τίτλου, ο οποίος ξεπέρασε τους 25 εκ. παίκτες

*
Η Mojang τερματίζει την υποστήριξη του Minecraft Dungeons και έτσι δεν αναμένεται επιπλέον περιεχόμενο ή άλλα updates για το dungeon crawler spin-off της. Ο τίτλος κυκλοφορεί από το 2020 για PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τους 25 εκατομμύρια παίκτες.

Το τελευταίο update του Minecraft Dungeons κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 και τώρα η εταιρεία επιβεβαιώνει πως έχει ήδη προχωρήσει με την ανάπτυξη διαφορετικών projects. Εκτός αυτού, υποσχέθηκε πως έρχονται πολλά νέα πράγματα στο σύμπαν του Minecraft και κάποια από αυτά θα αποκαλυφθούν στο επερχόμενο Minecraft Live. Το εν λόγω event θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και, μεταξύ άλλων, θα περιέχει νέα για το Minecraft Update 1.21. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*