Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ming-Chi Kuo (insider): «Η Sony μείωσε την παραγωγή του PS VR2 κατά 20%»

*
Είναι πρόσφατες οι αναφορές σχετικά με τις πωλήσεις του PS VR2 και φαίνεται πως η Sony έδωσε εντολή να μειωθεί και η παραγωγή του νέου της VR headset. Ο γνωστός insider Ming-Chi Kuo έκανε μία νέα ανάρτηση όπου και σημειώνει μερικά στοιχεία που έχει μάθει από τις πηγές του. Σύμφωνα με αυτά, η ιαπωνική εταιρεία μείωσε το πλάνο της για την παραγωγή του PS VR2 μέσα στο 2023 κατά 20%, θέλοντας έτσι να μειώσει τη χασούρα τουλάχιστον μέχρι το σημείο που θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες σημαντικές κυκλοφορίες για το περιφερειακό. Στο νέο του κείμενο αναφέρεται και σε άλλα AR/VR headsets. Συγκεκριμένα, σημειώνει πως το Meta Quest Pro έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περί τα 300.000 συστήματα, ενώ η Pico (η μεγαλύτερη μάρκα AR/VR συσκευών στην Κίνα) έστειλε 40% λιγότερα συστήματα στα καταστήματα απ’ όσο είχε προβλέψει αρχικά. Ο ίδιος αναφέρει πως τα AR/VR headsets δυσκολεύονται να αποδείξουν ότι είναι το επόμενο «αστέρι» στην αγορά της ψηφιακής διασκέδασης και πως η τελευταία ευκαιρία για το… μεγάλο μπαμ είναι η αποκάλυψη του MR headset που ετοιμάζει η Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*