Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες η φυλάκιση του "πειρατή" Gary Bowser, σύμφωνα με την Nintendo

*
Τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε η δίκη του Gary Bowser, όπου ο έμπορος πειρατικών συσκευών καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλακή. Πλέον, χάρη στο Axios και το Kotaku, δημοσιεύτηκαν τα έγγραφα αυτής της δίκης και φανερώνουν πως οι δικηγόροι της Nintendo και ο δικαστής Robert Lasnik θεωρούν την ποινή αυτή παράδειγμα προς αποφυγή.

Από την άλλη, η ομάδα του Bowser αναφέρει πως η φυσική κατάσταση και υγεία του ήταν πολύ άσχημη αφού είχε χάσει 40 κιλά όσο ήταν στην φυλακή και περίμενε την δίκη του. Επιπλέον, δηλώνουν πως ο Bowser είχε σοβαρό θέμα με το πόδι του και δεν μπορούσε να βρει θεραπευτική αγωγή, αφηνοντάς τον σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η ομάδα υποστήριξε πως ο πελάτης τους δεν ήταν ιδρυτικό μέλος του hacking group Team Xecutor και πως το ποσό που είχε εισπράξει από τις πωλήσεις των παράνομων συσκευών ήταν πολύ λιγότερο από αυτό που έπρεπε να πληρώσει σε πρόστιμα, ($320.000 έναντι $14.500.000).

Αντίθετα, η Nintendo ήθελε τον Bowser να εκτελέσει 5 χρόνια φυλάκισης ενώ υπολόγισε τις ζημιές που πραγματοποίησε η Team Xecutor στην Ιαπωνική εταιρία - ένα ποσό που φτάνει τα 65 εκατομμύρια δολάρια. Και αυτό διότι η Nintendo συνεχώς έπρεπε να κάνει update το hardware της, να κυκλοφορήσει ένα νέο version της κονσόλας και να πραγματοποιήσει IP enforcement.

Τέλος, η αμερικανική κυβέρνηση ακόμα αναζητά να καταδικάσει τους συνεργάτες του Bowser, Max Louarn και Yuanning Chen, που ακόμα βρίσκονται ελεύθεροι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*