Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μηνύματα γεμάτα μίσος λαμβάνει μουσικός του Horizon Forbidden West

*
Μουσικός που μετέχει στο Horizon Forbidden West καταγγέλει λεκτική κακοποίηση, επειδή η δουλειά της συνοδεύει ένα συγκεκριμένο σημείο πλοκής του Burning Shores DLC. Πρόκειται για τη Julie Elven, που έχει στο βιογραφικό της video games όπως τα: League of Legends, Hearthstone και World of Warcraft: Legion.

Στο τέλος του Burning Shores, οι παίκτες έχουν την επιλογή να γίνουν ρομαντικοί με μια νέα ηρωίδα, τη Seyka. Κάνοντας αυτήν την επιλογή, η Aloy θα φιλήσει τη Seyka.


"Από τότε που κυκλοφόρησε το Horizon Forbidden West Burning Shores τον Απρίλιο, λαμβάνω συνεχώς γεμάτα μισος προσωπικά μηνήματα από gamers, καθώς τα φωνητικά μου εμφανίζονται σε μια σκηνή στο DLC που θεωρούν ως LGBTQ προπαγάνδα", έγραψε στο Twitter.

"[Έλαβα] εμετικά emoji", "Ο Θεός δεν θα σε συγχωρήσει", "κατέστρεψες το Horizon" και άλλα.

"Τα θετικά σχόλια όμως και αγάπη ξεπερνούν απολύτως τα αρνητικά, αλλά τα συνεχόμενα γεμάτα μίσος προσωπικά μηνύματα δείχνουν πόσα πολλά πρέπει ακόμα να αλλάξουν".

Η Elven ξεκαθαρίζει πως αυτά δεν την επηρεάζουν.

"Η αγάπη είναι αγάπη. Από την άποψη της ιστορίας, αυτή η σκηνή είχε τόσο νόημα και συνεχίζω να στέκομαι δίπλα στη Guerrilla και είμαι περήφανη που είμαι μέρος της".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerrilla Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Πραγματικά δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΈΤΣΙ!
      Έχουμε φτάσει αισίως στο 2023. Ο πλανήτης γη δυστυχώς κατοικείται στο 70% από ανεγκέφαλα ανθρωπόμορφα δίποδα όντα, που δεν καταλαβαίνουν και δεν ξεχωρίζουν τη πραγματικότητα από την εικονική πραγματικότητα.
      Αλλά ακόμα και ΑΝ η εικονική πραγματικότητα ανάμεσα σε δύο Digital χαρακτήρες, προσομοιώνει την πραγματικότητα αυτού του ταλέπορου πλανήτη, τι πειράζει να υπάρχει και το διαφορετικό????
      Γιατί δηλαδή εγώ που είμαι στρέιτ και κοιτάζω μόνο το αντίθετο φύλο, να έχω θέμα με τους ομοφυλόφιλους;; Γιατί να με ενοχλούν τόσο πολύ και να βγαζω τέτοιο μίσος????

      Παίξτε ρε GAMES και απολαύστε τα όσο περισσότερο μπορείτε, και άφησε έξω από το αγαπημένο μας χόμπι κάθε είδους ανθρώπινη εγκεφαλική ηλιθιότητα.....................................................

*