Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mod του GTA V το κάνει να μοιάζει με το GTA 6 (trailer)

Το NaturalVision mod για το GTA V, είναι ένα project που ξεκίνησε το 2017 και ο αρχικός σκοπός του ήταν να προσθέσει τελικές πινελιές που θα βελτίωναν την οπτική του πασίγνωστου τίτλου.

Αργότερα, μετατράπηκε σε NaturalVision Remastered και έχει κάνει γιγάντια βήματα μπροστά. Πλέον, το GTA V με την εφαρμογή αυτού του mod φαίνεται σαν παιχνίδι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Περισσότερες λεπτομέρειες στα αυτοκίνητα, εξαιρετικός φωτισμός, parallax scrolling στα κτίρια, πλήρως animated πινακίδες διαφημίσεων, αλλαγές στον καιρό, νέα παλέτα χρωμάτων, λεπτομέρειες στο έδαφος και την βλάστιση και όλος ο υπόλοιπος κόσμος του Los Santos μοιάζει εξωπραγματικά όμορφος. Ο στόχος του mod είναι σύμφωνα με τους δημιουργούς του να «θολώσει την γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας». Την Παρασκευή 19/08 ανέβηκε ένα video που δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες του mod σήμερα. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*