Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modders δημιούργησαν το HD remaster του Mario Kart 64 (trailer)

Fans της σειράς Mario Kart δημιούργησαν ένα mod, που αναβαθμίζει τα γραφικά του Mario Kart 64 και το μετατρέπει το σε HD remaster.

Το mod ονομάζεται Mario Kart 64 HD και διαθέτει 3D μοντέλα χαρακτήρων, που δημιουργήθηκαν από το μηδέν, αλλά και αναβαθμισμένα textures. Το συγκεκριμένο project βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια και το καινούργιο trailer που κυκλοφόρησε ο ιθύνων νους Andrat, παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Το mod Mario Kart 64 HD είναι διαθέσιμο για PC μέσω του GitHub και υποστηρίζεται από ποικίλα emulators του Nintendo 64, όπως και από το Dolphin.

Σύμφωνα με τον Andrat, το επόμενο mod – remaster που ετοιμάζει η ομάδα του, είναι για ακόμα έναν τίτλο του Nintendo 64: το Mario Party 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*